Zoals je op de Over Emma pagina kon lezen, heeft Emma door de jaren heen nogal wat kennis vergaard over alles wat de mens raakt en beweegt. Met deze kennis heeft zij een geweldige toolbox in handen om andere mensen te helpen. Emma is kPNI en orthomoleculair therapeut, maar ze gebruikt niet alleen die kennis om jou te helpen. Ze is een hagetisse en benadert jouw vraagstuk op holistische wijze. Dat wil zeggen dat Emma als geheel – met al haar kennis op welk vlak dan ook – jou als geheel beschouw, inclusief de wereld waarin je je bevindt, en haar adviezen daarop toespitst. Ze kan jou helpen met spirituele, mentale en lichamelijke gezondheidsvraagstukken. Ze doet dit vanuit haar praktijkruimte in Klundert, nabij Dordrecht, Roosendaal en Breda. Eventueel komt ze ook op locatie als er meerdere mensen tegelijk een consult willen. Dat laatste is in overleg en tegen reiskostenvergoeding.

Holistisch antwoord op jouw hulpvraag

Jouw hulpvraag is tijdens een counselling sessie leidend, maar het advies is altijd gebaseerd op het totaalplaatje. Bij Emma zul je dus niet terugkomen met een receptje voor een pil die alles goed maakt. Dit bestaat namelijk niet. Wanneer je bij Emma aanklopt gaat ze er vanuit dat je aan jezelf en je situatie wilt werken en daarin zelf een actieve, leidende rol gaat nemen. Het is immers jouw leven, niet meer dan logisch dat jij daarin de leading lady bent. Je leest het goed, hier stond het woord lady. In principe doet Emma alleen sessies met vrouwen. De reden hiervoor is dat zij zich in vrouwen gespecialiseerd heb. Dat is vanzelf gegaan, doordat ze zelf een vrouw is en daardoor toch beter kan begrijpen wat er zoal zou kunnen spelen. Wat aandoeningen en problematiek betreft, is Emma breed onderlegd. Dus zelfs als jij denkt dat jouw uitdaging zo zeldzaam is dat niemand er iets mee kan, kun je haar zeker een bericht sturen. Ze reageert altijd zo snel mogelijk.

Praktische informatie

“Ik zou alles graag gratis kunnen doen. Echter, de kachel moet ook bij mij branden, dus ik moet wel degelijk rekenen voor mijn tijd, net als iedereen. En als ik dat niet zou doen zou ik mezelf niet op waarde schatten en dat is nooit goed. Een goed zelfbewustzijn start met jezelf niet te kort doen. Dus…

De kosten voor mijn activiteiten zijn op aanvraag, hangen af van je exact zou willen en gaan vanaf € 75 per uur. Neem alsjeblieft contact met me op voor aanvullende informatie of een afspraak. Indien je me niet kunt betalen maar wel iets in de aanbieding hebt dat mij zou kunnen passen, neem ook even contact op. Misschien kunnen we tot een regeling komen.”

Voordat je naar een sessie komt, verwacht Emma dat je haar voorwaarden gelezen hebt. Op het moment dat jij Emma’s spreekkamer binnenkomt moet zij er vanuit kunnen gaan, dat jij weet hoe ze werkt en daarmee akkoord bent. Een eerste sessie duurt ongeveer een uur. Aan het einde van de eerste sessie bepalen jullie samen hoe jullie verder gaan. Jij en Emma doen alles in samenspraak omdat jij uiteindelijk verantwoordelijk bent voor je eigen leven en dus achter de gang van zaken moet kunnen staan.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op. Heb je nog vragen? Lees eerst alsjeblieft de Veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur even een bericht.

Kijk hier ook eens

Kies je taal
Ook zulke mooie teksten?

Volg me


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat ik doe? Abonneer je op de nieuwsbrief. Je krijgt dan vanzelf af en toe een e-mail in je inbox. Niet gevreesd, ik hou het bescheiden en ga je niet platmailen.