Publicaties van Emma Storris

Ik schrijf omdat ik niet anders kan. De verhalen vliegen regelmatig door mijn hoofd en dan via nek, arm en hand het papier op. Dat andere mensen mijn verhalen ook leuk vinden is een Hele Leuke Constatering en heeft al een aantal keer geleid tot publicatie, vooral in magazines, zowel online als offline. Maar het liefst zie ik toch mijn werk verschijnen in die onvervangbare bronnen van plezier… boeken!

Op deze pagina vind je een overzicht van de boeken in de boekwinkels waar ik op dit moment in gepubliceerd ben en wat er te verwachten is. Voor diegenen die echt het allerlaatste nieuws willen lezen, op mijn Facebook pagina post ik regelmatig updates. Meteen iets lezen? Op de Leesvoer pagina staan verhalen, blogs en columns voor je om direct op deze site te lezen, gratis en voor niets.

Op dit moment werk ik aan een tweetal schrijfprojecten. Het eerste is een kinderboek en is geïnspireerd op het korte verhaal Oma op de Kast dat ik in oktober 2016 publiceerde. Dit project is al redelijk in het eindstadium aan het raken.

Het tweede project is een historische roman en volgt het leven van een aantal mensen in de vorige eeuw. Ondertussen ben ik uit de onderzoeksfase en inmiddels volop aan het schrijven.

Verder ben ik behoorlijk druk met mijn schrijf- en ontwerpactiviteiten voor Studio Storris.

 

 

Op 4 september 2016 was de boekpresentatie van mijn kinderboek Bing en Bibi en het duistere bos. Het boek daagt kinderen uit om hun fantasie te gebruiken en zo het boek af te maken zoals alleen zij dat kunnen.

Niets aan Bing en Bibi en het duistere bos is vanzelfsprekend. Zo moet je al even nadenken voor je aan het boek kunt beginnen. Inhoudelijk is het een spannend boek voor kinderen van ongeveer 8 tot 10 jaar en anders dan de meeste boeken, want het is nog niet af. Het verhaal is er wel, maar de tekeningen zijn er niet helemaal. De schrijver en illustrator willen namelijk graag zien wat er in het hoofd van hun lezers gebeurt. Ze nodigen hen uit alles wat ze maar willen gebruiken los te laten op het boek en zo mee te gaan op avontuur. Op die manier worden de lezers aangemoedigd om echt in het verhaal te duiken, buiten de kaders te denken en te durven fantastiseren. Het eerste potlood, waarmee je in meerdere kleuren kunt tekenen, wordt al meegeleverd. Voor meer informatie over Bing en Bibi kun je op hun eigen website terecht.

Kopen van het boek kan via de Bing en Bibi website, via de boekwinkels en via bol.com.

In 2014 verscheen een verhaal van mijn hand in een verhalenbundel met als thema oorlog.

Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie over en verkoop van het boek.

Kijk hier ook eens

Kies je taal
Ook zulke mooie teksten?

Volg me


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat ik doe? Abonneer je op de nieuwsbrief. Je krijgt dan vanzelf af en toe een e-mail in je inbox. Niet gevreesd, ik hou het bescheiden en ga je niet platmailen.