Emma Storris

Het Gezond Verstand Boek is over een paar dagen te koop

Gezond verstand boek omslagNog maar een paar nachtjes slapen en dan ligt Het Gezond Verstand Boek in de winkel! Het is de resultaat van maanden en maanden ploeteren en ik ben er trots op. Ik heb jullie al af en toe een stukje laten lezen, maar voor degenen die geen idee hebben waar het boek over gaat is hier de flaptekst:

Leef jij je eigen leven? Of toch stiekem dat van een ander? En hoe kom je erachter hoe jouw leven er zou uitzien, als je echt je eigen koers zou varen? In dit boek krijg je handvatten aangereikt om te bepalen welke leefregels van jou zijn en welke van iemand anders en hoe je kunt omgaan met mensen die vinden dat jij anders zou moeten leven. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven, aangevuld met algemene voorbeelden, neemt de auteur je mee op een zoektocht naar wat ook alweer jouw idee van een goed leven was. Ze helpt je weer te vertrouwen op je gezonde verstand, zodat je niet langer verdwaalt in het oerwoud van regels en informatie dat dagelijks op je afkomt.

Emma Storris (1973) is – onder andere – schrijver, natuurgeneeskundig therapeut en wise woman. Haar eigen leven leiden was niet altijd even vanzelfsprekend voor haar. Toch lukte het haar, mede dankzij een nogal ingrijpende gebeurtenis in haar familie, om steeds een stukje meer zichzelf te worden. Met dit boek wil ze anderen, die met hetzelfde worstelen, op weg helpen naar hun eigen pad.

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.