Emma Storris

Koop meteen Het Gezond Verstand Boek

Gezond verstand boek omslag
Totaal: € -


Wanneer je betaling binnen is krijg je het gepersonaliseerde e-boek per e-mail toegestuurd. Zorg er dus voor dat er geen fouten in je e-mailadres zitten. We streven ernaar dit binnen 24 uur na ontvangst van je betaling te doen. Mocht je na 48 uur nog geen e-boek ontvangen hebben, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan. Neem in dat geval contact op via de website en dan gaan we er achteraan.

Over het boek

Leef jij je eigen leven? Of toch stiekem dat van een ander? En hoe kom je erachter hoe jouw leven er zou uitzien, als je echt je eigen koers zou varen? In dit boek krijg je handvatten aangereikt om te bepalen welke leefregels van jou zijn en welke van iemand anders en hoe je kunt omgaan met mensen die vinden dat jij anders zou moeten leven. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven, aangevuld met algemene voorbeelden, neemt de auteur je mee op een zoektocht naar wat ook alweer jouw idee van een goed leven was. Ze helpt je weer te vertrouwen op je gezonde verstand, zodat je niet langer verdwaalt in het oerwoud van regels en informatie dat dagelijks op je afkomt.

Emma Storris (1973) is – onder andere – schrijver, natuurgeneeskundig therapeut en wise woman. Haar eigen leven leiden was niet altijd even vanzelfsprekend voor haar. Toch lukte het haar, mede dankzij een nogal ingrijpende gebeurtenis in haar familie, om steeds een stukje meer zichzelf te worden. Met dit boek wil ze anderen, die met hetzelfde worstelen, op weg helpen naar hun eigen pad.

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.